HET OORDEEL

Vandaag komt Jordi, de broer van Raymon, ook een veearts, röntgenfotos maken. Dat moet duidelijk maken wat er aan de hand is: spannend!

De bus komt het terrein oprijden en Jordi stapt uit. De binnenkant van de bus lijkt op een mobiel ziekenhuis. Hij onderzoekt Honoré en het röntgenapparaat komt te voorschijn, loden schorten worden voorgedaan en een aantal foto’s genomen. Op de computer wijst Jordi de blessure aan en legt uit wat er aan de hand is. Het is duidelijk dat Honoré niet verder kan lopen. Gelukkig is het verhaal minder dramatisch dan dat van de andere veearts. Jordi vertelt dat Honoré in beweging moet blijven dus elke dag een klein stukje mag, zelfs moet, lopen.

Voor Honoré betekent dit het einde van de tocht en dus ook voor Pascal en mij. Een enorme tegenvaller en we zijn erg teleurgesteld. Maar er is niets aan te doen; het is wat het is. Na 2,5 maand lopen en bijna 1000 km rest ons even niets anders dan de repatriëring te regelen en te kijken wat ons verder te doen staat. Wordt vervolgd….. L

Doe mee met de conversatie

12181 reacties

    1. How can I find comments I have posted on other users’ blogs? You have to go back to the person’s blog somehow. If your browser is storing the “history” entry, click on the “X Comment” link at the bottom right of the blog entry to see all the comments listed for that entry.

  1. Apotheke österreich , Günstig kaufen ohne kreditkarte – : Deutschland bestellen rezeptfrei .

  2. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wanting to know your
    situation; we have developed some nice practices and we are looking to
    exchange solutions with others, why not shoot me an e-mail if interested.

    canadianpharmacyonline canada online pharmacy